La Gandia de les persones

persones

Treballem per una Gandia on les persones estiguen en un primer plànol.

Com a administració més pròxima als ciutadans i a les ciutadanes, l’Ajuntament ha de vetlar perquè el govern valencià gestione de manera adequada els serveis sanitaris a Gandia, com correspon a una ciutat del segle XXI. Així mateix, ha d’assegurar la convivència ciutadana, la cohesió social i el manteniment de la identitat pròpia del País Valencià i de la capital de la Safor, des del respecte i el reconeixement de les diverses herències culturals dels seus ciutadans.

Les polítiques municipals de seguretat han d’afavorir les mesures de prevenció respecte a les mesures reparadores. Hem d’invertir més esforços a fer pedagogia. Ens interessa insistir en tres aspectes fonamentals per al benestar d’aquelles persones que necessiten d’una ajuda particular de l’administració municipal: les persones amb problemes de mobilitat per qualsevol tipus de raó (Gandia ha de ser una ciutat accessible en tots els sentits), l’ajuda a aquells que no tenen recursos i l’atenció a les persones majors.

La participació ciutadana és imprescindible per tal de conferir legitimació a l’actuació dels governs locals i a la democratització de la vida política local. Cal entendre la participació com un control popular de la gestió de govern i una cogestió i presa de decisió conjunta i informada dels assumptes més rellevants de la vida de la nostra ciutat.

La ciutat de Gandia ha de ser un model democràtic de convivència ciutadana, en què els valors com la justícia i la participació plena en tots els àmbits de la vida social siguen els eixos de la nostra vida en comú, fet que s’aconseguix a través d’una igualtat real d’oportunitats entre dones i hòmens que els permeta desenvolupar totes les seues potencialitats sense l’obstacle dels estereotips. Hem d’impulsar, a més, allà on tinguem presència, polítiques destinades a normalitzar la situació del col·lectiu LGTB pel nostre compromís amb un País Valencià diferent, més igualitari i més just.

Aquesta àrea, la Gandia de les persones, atendrà el benestar social, la participació ciutadana, la igualtat de gèneres, la diversitat sexual, la joventut, la sanitat, els nouvinguts, la cooperació internacional i la seguretat ciutadana.

Això és la ciutat republicana que volem per a Gandia. La Gandia de les persones és la Gandia dels Drets Humans. És la Gandia del progrés. És la Gandia de les polítiques actives per a la gent gran i des de la gent gran. És la Gandia de les polítiques actives per a la joventut i des de la joventut. És la Gandia de la laïcitat institucional que treballa per una societat laica. És la Gandia dels drets individuals i col·lectius. És la Gandia de la qualitat de vida ara i ací.

persones

“La Gandia de les persones” és…

Polítiques socials

Crearem el PLA MUNICIPAL DE SUPORT I ACOMPANYAMENT EN L’ESTUDI a l’alumnat en risc d’exclusió social. Crearem el PROGRAMA MUNICIPAL D’ACOMPANYAMENT A PERSONES MAJORS que viuen a soles. Aplicarem la PERSPECTIVA DE GÈNERE en totes les àrees municipals. Vetllarem per la...

XIX Fira de l’Estudiant de Gandia

La regidora de Joventut, Laura Morant, i el president del Consell dels Joves de Gandia, Hèctor Juan Bofí, han presentat aquest matí la XIX Fira de l’Estudiant de Gandia, que tindrà lloc del 2 al 5 d’abril al carrer Tossal de Gandia. “Es tracta d’una fira amb caràcter...

Setmana de celebració per a visibilitzar el Parkinson

El regidor delegat de Responsabilitat Social, Nahuel González, al costat de Mari Carmen Escrivà, presidenta de l’Associació Parkinson Gandia Safor i Rosana Pedro, coordinadora de terapeutes de l’esmentada associació, han presentat aquest matí en roda de...

Per unes Falles Accessibles

El regidor de Responsabilitat Social, Nahuel González, acompanyat del president i la secretària de l’Associació de Diversitat Física Gandia, Daniel Suárez i M. Àngels Delgado, respectivament, han presentat aquest matí la campanya de conscienciació i visibilitat al...