El proper 13 de febrer s’iniciarà la segona edició de la ‘Setmana del Desdejuni Saludable’, que finalitzarà el 19 de febrer. Amb aquesta iniciativa conjunta de l’àrea de Polítiques econòmiques i Comerç, DestíSafor i l’associació d’Hostaleria del Centre Històric-Raval-Prado, es pretén donar suport a la taronja de qualitat valenciana, a l’hostaleria com a ferramenta de venda i als productes agrícoles de proximitat.

Durant aquesta setmana, a cada desdejuni que se servisca l’acompanyarà un suc de taronja acabat d’esprémer de forma gratuïta. “Estem donant suport, per una part, a la taronja, eixa fruita tant nostra i saludable, als productors i a la vegada dinamitzem l’hostaleria», ha expressat Vicenta Ferrer, regidora de Comerç.

L’any passat va haver representats 71 restaurants de Gandia i la platja que es van adherir a aquest projecte i aquest any s’espera que la xifra siga pareguda. A cada local s’entregaran 60 kg de taronges, flyers amb informació de la iniciativa que s’entregaran amb cada got de suc i un adhesiu que categoritza l’establiment com a ‘Local taronja’.

José Manuel Navarro, president de DestíSafor, ha explicat: «Hem elegit aquesta època de l’any on més fred fa perquè la gent necessita eixa vitamina i per a obtindre-la haurà de buscar els punts taronja i junt als desdejunis farem entrega del suc gratuït».

Les inscripcions per a adherir-se estan obertes fins al divendres 10 de febrer i a partir d’aquest dia es podrà consultar el llistat de restaurants adherits a la iniciativa al web: www.urbalabgandia.com

Write your comment here ...

Deixa un comentari