La regidora de Comerç i Polítiques Econòmiques, Vicenta Ferrer, ha presentat aquest matí als mitjans de comunicació la primera edició de 2023 de Fira Mercat Gandia. Després de quatre anys d’activitats «aquest espai ja s’ha consolidat durant tot aquest temps a la ciutat i és un referent per al comerç», ha expressat l’edil.

Aquesta primera edició de l’any comença com sempre amb l’Outlet Moda (3-5 febrer), i segueix amb l’Outlet Sabates (10-12 febrer); l’Outlet Cerimònia (17-19 febrer); la Fira del Vi (24-26 febrer); la Fira Vegana (3-5 març) i per últim, l’Espai Moda just abans de Falles (10-12 març).

En total, tal i com ha confirmat la pròpia Ferrer, es faran quatre edicions al llarg del 2023 amb sis fires cadascuna d’elles. «En Falles pararem aquesta primera edició i una vegada passen farem segurament l’exposició de Setmana Santa per a acabar en maig», ha indicat.

«Volem que Fira Mercat, a banda de ser un aparador on el comerç s’hi puga exposar i ser visible, siga un espai a disposició de les empreses per a fer esdeveniments i realitzar el major nombre d’activitats externes possible», ha conclòs la regidora.

Write your comment here ...

Deixa un comentari