L’última edició de Fira Mercat Gandia 2022 arrancarà amb la Fira Mascotes del 18 al 21 de novembre. Tal i com ha presentat la regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, l’espai Municipal del Prado acollirà cinc temàtiques al llarg dels mesos de novembre i desembre. L’èxit aconseguit en darreres ocasions amb les fires Cerimònia, Borgiana, del Regal i Mercat d’Art provoca que es repetisquen aquestes en unes dates envoltades de celebracions destacades com Nadal o la Borgiana, que commemora el llegat històric i cultural dels Borja a Gandia.

Ensinistradors, menjar, roba, joguets, fotografia especialitzada, inclús joieria per a les mascotes. És la tercera vegada que Fira Mercat Gandia acull aquesta temàtica, que tindrà lloc des de la vesprada de divendres 18 fins al matí del diumenge en horari de 7:00?h a 20:30?h i d’11:00?h a 14:00?h. Les persones que acudisquen podran conéixer la varietat d’expositors, productes i serveis que s’instal·laran a l’Espai Municipal del Prado. A més, també participaran algunes associacions i centres d’acollida i es portaran a terme exhibicions canines a l’exterior (plaça del Prado) i demostracions de perruqueria i xarrades a l’interior del recinte. «És divertida i sol agradar molt. Sobretot és per a visitar en família i amb les mascotes», ha expressat Ferrer.

Seguidament a la Fira Mascotes, l’espai de Fira Mercat Gandia s’engalanarà, per segona vegada des que es va posar en marxa, per a presentar roba, calçat, fotografia, joies, taules dolces… Tota una sèrie d’articles que componen les cerimònies. Així, del 25 al 27 de novembre, els assistents podran conéixer una ampla gama de productes i gaudir dels descomptes que s’oferiran. La tercera temàtica, segons ha detallat la regidora, serà el primer cap de setmana desembre (del 2 al 4) amb «el Mercat gastronòmic Borgià». El recinte de Fira Mercat Gandia s’omplirà de gastronomia local per a celebrar la II Fira Borgiana amb figatells, menú borgià, dolços típics, begudes i tapes artesanals.

El segon cap de setmana de desembre serà un moment d’aturada d’aquesta 4a edició, la qual reprendrà la seua activitat del 16 al 18 de desembre amb la 3a Fira del Regal. «La temàtica s’adapta molt bé a les dates, ja que tot el món va a comprar regals i detalls de Nadal», ha assenyalat Ferrer. Finalment, tal i com ha afegit, la Fira Mercat d’Art tancarà aquesta última edició i l’any 2022, perquè es desenvoluparà de manera excepcional des del dilluns 26 fins al divendres 30 de desembre. Amb aquesta, els artistes locals com pintors, escultors, il·lustradors i fotògrafs tindran l’oportunitat de fer visible el seu treball a través d’exposicions i venda d’obres.

«Encara hi ha moltes coses per definir-ne, però aquesta serà la programació. A mesura que anem presentant les fires anirem revelant tots els detalls», ha conclòs la regidora. Les fires Mascotes, Cerimònia, Borgiana, del Regal i Mercat d’Art són els elements que componen la 4a i última edició d’enguany de Fira Mercat Gandia. Tot i que es repeteixen temàtiques que s’han portat a terme en diverses ocasions, aquesta iniciativa de comerç duta a terme a l’espai del Mercat Municipal del Prado pretenen reproduir el mateix èxit aconseguit els darrers anys.

Write your comment here ...

Deixa un comentari