Una delegació de la ciutat, encapçalada por la regidora de Gestió del territori, Alícia Izquierdo, junt amb la coordinadora de l’oficina de Projectes Europeus, Agenda Urbana i Smart City, Paula Fayos, i altres representants de l’Ajuntament de Gandia participa en Barcelona en la III Assemblea de la Xarxa d’Entitats Locals per a l’Agenda 2030 i en la SmartCityExpoWorldCongress.

L’edil ha apuntat que «han estat unes jornades molt profitoses on hem pogut coincidir amb altres ajuntaments valencians representant a la Federació Valenciana de Municipis i Províncies». Una coordinació «per tal de portar les polítiques tecnològiques intel·ligents i sostenibles en l’àmbit de les polítiques municipals i locals (per a la mobilitat sostenible, control de qualitat d’aire, gestió de residus, escletxa digital de persones majors, administració electrònica…), per avançar en el model Smart City i fer de Gandia una ciutat que estiga dins dels estàndards i els límits de qualitat que marca la Unió Europea quant a l’aplicació dels objectius de desenvolupament sostenible».

Write your comment here ...

Deixa un comentari