La regidora de Polítiques Econòmiques, Vicenta Ferrer, i el director de Cáritas Gandia, Francisco Carrió, han presentat la III Gala Gastronòmica que es celebrarà el pròxim dilluns 24 d’octubre a la Plaça Tirant de Gandia. Aquesta comptarà amb la col·laboració desinteressada d’empreses del sector de la restauració i l’oci de Gandia i la Safor.
La III Gala Gastronòmica Càritas Gandia se celebra per segon any consecutiu a la Plaça Tirant, “que tan bon acolliment va tindre l’any passat en tractar-se d’un espai a l’aire lliure de 10.000m2”, ha assenyalat Ferrer. Igual que en les dues primeres ocasions, els restaurants i empreses participants realitzaran tapes o còctels que els assistents podran degustar lliurement després d’entrar al recinte tancat. L’edil ha recolzat la realització d’aquest esdeveniment “perquè donem suport a la labor que realitza Cáritas i també perquè volem involucrar a l’hostaleria. De fet, aquells restaurants que vulguen participar poden sumar-se a aquesta iniciativa”.

Tot el que es recapte es destinarà a sufragar millores per a adequar el menjador del Centre de Dia per a Persones Sense Llar, al qual en l’actualitat acudeixen al voltant de 80 persones cada dia. Quant al muntatge, serà l’empresa Oci Urbà la que faça el treball també de manera altruista. Les millores inclouen, tal com ha assenyalat el director de Cáritas Gandia, Francisco Carrió, “l’equipament d’una cuina office amb un forn, llavaplats, utillatge i cambra frigorífica, així com mobiliari del menjador. També s’adequarà la sala de descans amb cadires i sofàs inclinables per a facilitar el descans”.
Els tiquets, al preu de 20€, podran comprar-se en la seu de Càritas Gandia a partir d’aquest divendres 14 d’octubre en horari de dilluns a divendres de 9-14h i de dilluns a dijous de 16 a 18.30h. També enguany hi haurà tiquets de rifa amb premis que se sortejaran entre aquells que compren aquest tiquet independentment de l’entrada, al preu de 5€.
“Des de Càritas Gandia volem agrair un any més la implicació de tots els restaurants i empreses participants en l’iniciativa. Sense el seu suport, aquest esdeveniment no seria possible. Són temps molt complicats per a tots: les empreses en general i les persones en particular, especialment les que viuen al carrer, la xifra del qual està tornant a augmentar en els últims mesos a Gandia”, ha assenyalat Carrió.

Write your comment here ...

Deixa un comentari