El proper dissabte 15 d’octubre es celebrarà la primera actuació del cicle de concerts ‘A la banda de la música’ a Gandia, una sèrie d’espectacles emmarcats dins del Cicle de Tardor. Així ho han presentat en roda de premsa el regidor de Cultura, Nahuel González López, i Vicent Mengual Caudeli, coordinador del projecte.

“Tots els dissabtes d’octubre i cada dos dissabtes de novembre i desembre hi haurà una banda de música tocant a la ciutat”, ha assenyalat González. A banda, l’edil ha afegit que el projecte, elegit als pressupostos participatius de l’any 2021, té l’objectiu de “donar a conèixer la música de bandes i, tanmateix, dinamitzar el sector comercial els caps de setmana”.

Per altra banda, Mengual ha detallat que “el cicle de bandes de musica a la tardor té també l’objectiu de vertebrar culturalment la ciutat i recuperar l’antiga tradició que hi havia a la plaça Rei Jaume I, on cada dissabte hi actuava la banda de música local”. El coordinador ha conclòs afirmant que “Gandia es convertirà en un punt de trobada per a les bandes de música del territori”.

Tots els espectacles seran gratuïts i començaran amb un passacarrer a les 11:30 h pel Centre Històric i un concert a les 12 h a la plaça de l’Escola Pia.

Programa:

Octubre

– Dissabte 15 d’octubre: Associació Musical del Verger.

– Dissabte 22 d’octubre: Centre Musical de Beniopa.

– Dissabte 29 d’octubre: Unió Artístic Musical “Sant Francesc de Borja” de Gandia.

Novembre

– Dissabte 5 de novembre: Unió Musical de Xeraco.

– Dissabte 26 de novembre: Societat Musical de Benirredrà.

Desembre

– Dissabte 10 de desembre: Associació Musical del Grau de Gandia.

– Dissabte 17 de desembre: Agrupació Musical Santa Cecilia d’Ador.

Write your comment here ...

Deixa un comentari