El vicealcalde de Gandia i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, ha anunciat aquest matí que al plenari de dijous s’aprovarà la 86 modificació del Pla General d’Ordenació Urbana. Un tràmit que permetrà la instal·lació d’una residència per a gent gran al final del passeig de les Germanies, al sector Beniopa-Passeig, a l’altura del carrer Partida de Palmers.

“Aquesta instal·lació estratègica permetrà posar solució a la manca de places de residència a la ciutat, ficar un servei a la disposició de la gent gran i crear un jaciment d’ocupació”, ha destacat Alandete.

Les modificacions que s’han realitzat a aquest solar de vora 3.000 m2 han estat: una linealitat de la façana més gran de la permesa, viabilitat per a construir un edifici amb planta baixa i 5 plantes (actualment era tan sols edificis de 7 plantes), una major alçada de les plantes i l’habilitació de la planta baixa per a usos assistencials (fins ara tan sols per a ús comercial).

La residència comptarà amb 142 places (128 habitacions individuals i 8 dobles) i un centre de dia a la planta baixa on es podran atendre a 20 persones. La seua terrassa comptarà amb una coberta verda, aspecte que millora l’harmonia i la qualitat paisatgística.

En juny de 2021 l’Ajuntament de Gandia va pressupostar aquesta iniciativa, que durà a terme Vitalia, en 8 milions d’euros.

Write your comment here ...

Deixa un comentari