Activitats extraescolars a Fira Mercat Gandia
20 de setembre de 2022 per mesgandiagrup

La segona mostra d’aquesta tercera edició de Fira Mercat Gandia 2022 té com a protagonista les activitats extraescolars. Tal i com ha anunciat la regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, aquest cap de setmana, el Mercat Municipal del Prado acollirà diversos expositors que informaran sobre l’oferta d’activitats que tenen els més menuts a la ciutat en sectors com l’esportiu, el repàs d’assignatures, la tecnologia i la robòtica. L’horari serà de divendres i dissabte des de les 11.00h fins a 14.00h i 17.00h a 20.30h.

La inauguració serà el mateix divendres 23 a les 11.00 h. D’aquesta manera, Fira Mercat Gandia reprén la seua programació amb l’objectiu d’aconsellar i informar sobre les activitats fora de l’horari lectiu. «Tenen un lloc molt important per al desenvolupament dels xiquets i xiquetes. Són bones tant per a aquells que els agrada relacionar-se com per als que són tímids. És una socialització diferent fora de l’ambient familiar i la institució escolar», ha assenyalat la regidora.

Estaran presents en la Fira d’Extraescolars 12 expositors: Kumon, Ukemi, Club Atletisme Teika, Gandialab Robòtica Educativa, Taekwondo La Safor Gandia, Gandia Surf, Club Atletisme Garbí, Cantera de empresas, Circulo artístico Reino de Valencia, Club Boxeo 12 Asaltos, PulsionLab i Por Amor al Arte. Així mateix, portaran a terme diversos tallers, dins del recinte, d’àmbits com l’escultura, la robòtica, la impressió 3D o la pintura. «Totes fomenten l’aprenentatge i també són lúdiques», ha conclòs Ferrer.

Clubs, acadèmies i organitzacions. Tota una varietat d’oferta tindrà cabuda aquest cap de setmana a Fira Mercat Gandia. Les famílies, els responsables de les activitats extraescolars en les institucions escolars i els més menuts podran conéixer tot allò que alberga la ciutat de Gandia destinada a l’aprenentatge i l’oci dels xiquets i de les xiquetes. Aquesta segona fira de la tercera edició serà l’última abans de la Fira i Festes. A partir del 14 d’octubre es reprendrà la programació al Mercat Municipal del Prado amb la Fira de les Reformes.

Activitats

– Divendres de vesprada i dissabte matí i vesprada: «Dinàmiques de Coaching Educatiu i Creixement Personal».

– Divendres a partir de les 17 h: Taller d’Escultura i Exploració de l’Espai.

– Divendres a partir de les 18h: Taller d’Invents Electrònics i Taller de robòtica.

– Dissabte d’11h a 13 h: Taller de Camí de l’Artista. Pintura Experimental.

– Dissabte d’11h a 13h: Taller d’Impressió 3D.

– Dissabte a partir de les 18: Taller de torneig de Justes de robots.

Balanç Outlet moda

La regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, ha detallat que van acudir 3.677 persones a l’Outlet Moda celebrada del 8 al 10 de setembre. En total, el 89% dels assistents provenien de Gandia; un 8% de la resta de la Safor; i un 3% de fora de la comarca. Segons ha detallat Ferrer, les valoracions dels visitants ha sigut de 9,7 i la dels expositors de 9,8. «Va ser una bona Fira. Entre botigues a la mar, outlet moda i ara botigues al carrer ho deuen haver rematat ja tot», ha expressat Ferrer.

Write your comment here ...

Deixa un comentari