Urbalab oferirà un curs gratuït de desenvolupament web
26 de juliol de 2022 per mesgandiagrup

L’espai públic de Col·laboració i Innovació Social de l’Ajuntament de Gandia, Urbalab, oferirà un curs de BOOTCAMP de manera gratuïta per a aprendre sobre desenvolupament web amb llenguatge com JavaScript. Tal com han explicat la regidora de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació, Vicenta Ferrer, i la tècnica de desenvolupament local, Eva Escribano, es tracta d’una activitat que es dividirà en una part formativa i una part pràctica a través de la qual els participants podran aplicar els coneixements adquirits en empreses de la comarca.

«És una nova iniciativa per a promoure el talent tecnològic a la ciutat. Es tracta d’un bootcamp de programació, gratuït, que formarà capital humà tecnològic mitjançant una metodologia intensiva», ha declarat Ferrer. Així doncs, aquest curs està dirigit a persones majors de 18 anys interessades en el desenvolupament web com poden ser persones sense experiència en programació; perfils no-tècnics; enginyers, informàtics, tècnics de Formació Professional; o també programadors/es autodidactes.

Segons ha detallat la tècnica, el programa de formació està compost per dos fases. En la primera d’elles, «Programació des de Zero» que s’impartirà del 5 de setembre al 5 d’octubre, es proporcionarà una base per a iniciar-se en el desenvolupament web. D’altra banda, del 2 de novembre a l’1 de desembre, tindrà lloc la segona fase, «Frontend amb angular», en la qual s’aprofundirà més en aquest àmbit tecnològic. Ambdues seran impartides per GeeksHubs Academy amb un horari de 9 h a 14 h.

Totes aquelles persones que aconseguisquen superar les dos primeres fases formatives, podran aplicar el que aprenguen en empreses en la comarca. «L’objectiu és que els participants puguen adquirir les capacitats, els coneixements i les competències necessàries per a convertir-se en desenvolupadors. I, després, posar-los en valor en un entorn de treball real. Per això, el programa acabarà en un mes de pràctiques de la comarca de qualsevol sector que tenen la necessitat tecnològica», ha assenyalat Escribano.

La Jornada de Networking, que se celebrarà el 13 de desembre, oferirà l’oportunitat als participants de demostrar el seu talent a les empreses de la comarca que busquen talent tecnològic. «Ens trobem en un procés d’adaptació tecnològica de les empreses; cada vegada més, es necessita als professionals tecnològics», ha expressat la regidora d’Innovació. Les inscripcions per a poder participar ja estan obertes des de la web d’Urbalab on també es podrà trobar tota la informació sobre el curs. «És una bona oportunitat. Si va bé i té èxit tenim intenció de repetir-lo cada any», ha conclòs Ferrer.

Write your comment here ...

Deixa un comentari