El Cine Pot torna tots els dimecres des del 6 de juliol fins al 31 d’agost al Palau Ducal de Gandia. Així ho han presentat aquest matí el regidor de Cultura, Nahuel González, la directora del Palau Ducal dels Borja, Balbina Sendra, i el tècnic del Departament de Cultura, Joan Fuster.

Després de dos anys de capacitat reduïda per la pandèmia, aquesta edició tindrà la novetat de posar a l’abast un aforament complet que duplicarà el volum d’assistents. Aquests podran gaudir de la projecció de pel·lícules d’autor en versió original subtitulada.

“Gandia s’està consolidant com una ciutat cultural gràcies a l’esforç de la ciutadania i també d’entitats públiques, privades i, en aquest cas, semipúbliques”, ha explicat González, qui també ha assegurat que aquesta iniciativa «està consolidada i de segur tornarem a veure el cartell d’entrades esgotades i un pati de gom a gom».

La novetat d’enguany és que “les entrades seran numerades, facilitant així l’accés i la comoditat d’uns assistents que podran anar directament a la seua cadira o hamaca, com en el cine”, ha destacat Sendra.

D’altra banda, Fuster ha afegit que “s’està treballant per millorar any rere any i que hi haurà un perfeccionament en el so”.

Les venda d’entrades estarà disponible a partir de l’1 de juliol a Instanticket (https://www.instanticket.es/) i a la Casa de Cultura, però també estarà la possibilitat d’adquirir-les al mateix Palau 30 minuts abans de l’inici. ‘La Gomera’ encetarà el Cinema Pot d’estiu el dimecres 6 de juliol. Aquesta projecció naix fruit d’una reunió celebrada fa uns mesos amb l’Ambaixada de Romania on es va establir aquesta col·laboració cultural internacional.

Write your comment here ...

Deixa un comentari