Avança el Pla de cobertes i terrats verds
9 d'abril de 2022 per mesgandiagrup

El vicealcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, ha anunciat aquest matí que en la Junta del Govern del passat 4 d’abril es van aprovar, entre altres punts, la 92a modificació de l’Ordenació Detallada del Pla General: cobertes i terrats verds; i la sol·licitud d’inici del tràmit d’avaluació ambiental i territorial estratègica. Aquesta té com objectiu “augmentar xicotets espais verds perquè els usuaris gaudisquen dels edificis com un espai col·lectiu més i compatibilitzar-ho en la instal·lació de captadors d’energies renovables”, segons ha detallat Alandete, qui ha afegit que es tracta d’una mesura aplicada contra el canvi climàtic que pretén “compensar l’ocupació del territori i millorar la qualitat mediambiental”.

En segon lloc, el vicealcalde ha anunciat que també s’inicia el tràmit de valoració ambiental i territorial estrtaègica del Pla de Reforma Interior del Nucli Primitiu de la Platja. Tal i com ha recordat el regidor d’Urbanisme, ja es va encetar un Pla de Participació Pública amb diversos tallers on s’arreplegaren les inquietuds i demandes del veïnat i els agents econòmics a fi de millorar l’entorn urbà. “A partir de la ciutat ja construïda, seguirem treballant per eixa ciutat amable, inclusiva i a la mesura de les persones”, ha expressat.

Write your comment here ...

Deixa un comentari