Agraïm i la dedicació del nostre regidor Ferran Martínez, que va presentar ahir la seua renúncia a l’escó de regidor i deixa l’Ajuntament de Gandia amb la satisfacció “d’haver-ho donat tot en moments tan difícils per a la ciutat”.
El nostre company considera que ha tacant una etapa i que “en política, com en la vida personal i professional, quan algú ha d’afrontar reptes, ha de donar una passa al costat si no està al cent per cent i deixar que altres ho facen. En la meua vida mai he fet res a mitges, per això és important l’honestedat de saber quan toca retirar-se…”.
La marxa del nostre company regidor de Polítiques Econòmiques és una gran pèrdua per a la ciutat, ja que en aquests dos anys i mig ha demostrat una gran capacitat de gestió i d’arribar a acords per a pal·liar els efectes devastadors de la pandèmia sobre els sectors productius, sobretot els autònoms i la xicoteta i mitjana empresa.
Josep Alandete, Vicealcalde de Gandia i portaveu municipal Compromís per Gandia: “Ha sabut gestionar els moments tan difícils que hem patit amb la crisi econòmica provocada per la pandèmia liderant la recuperació amb les ajudes a l’empresariat de manera ràpida i eficaç combinant-les amb una aposta decidida de la seua modernització digital. Qui vam apostar clarament i sense dubtes per ell, perquè ens acompanyara en la candidatura ja ho sabíem i ara ho coneix tota la ciutadania. Ha estat un honor haver treballat amb ell tot este temps per millorar la ciutat que tant ens estimem. Gràcies Ferran, gràcies amic”.
Nahuel González, regidor i portaveu Esquerra Unida Gandia, “Agraïm moltíssim la important tasca feta per Ferran Martínez a l’hora de donar suport al xicotet comerç de la nostra ciutat, i en eixe sentit, confiem plenament que la tasca de Vicenta Ferrer serà igual de bona per seguir treballant per les persones.”
La companya Vicenta Ferrer, principal col·laboradora en l’àrea i número 5 de la nostra llista electoral, serà la nova regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç. Vicenta ha estat assessora de govern des de l’inici de la legislatura i ha treballat en les iniciatives que s’han desenvolupat des de la regidoria que ara ocuparà.
Write your comment here ...

Deixa un comentari