El regidor de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez, acompanyat de dos representants dels expositors: María Frasquet i Adrián Camarena, de Ciagan Grupo Gamma i Camarena Interiors, respectivament, han donat a conèixer els principals detalls de la 18ena mostra de Fira Mercat Gandia, la segona d’aquesta tercera edició. La Fira Reformes, que tindrà lloc el 14, 15 i 16 d’octubre al Mercat Municipal del Prado (Espai Fira Mercat).

«Per les seues característiques resulta molt nova i complicada de gestionar, per l’oferta variada en un mateix esdeveniment, però també pel muntatge… Serà una fira tècnica, però molt pràctica per a tot el qui estiga interessat en reformar, decorar, el seu pis o local», ha destacat Martínez. Així, al voltant de 13 expositors assessoraran i mostraran les últimes tendències en il·luminació; pintura; ceràmica i banys; seguretat; tancaments; parquet; domòtica; eficiència energètica; cuines; interiorisme, arquitectura i molt més…

L’horari serà: Dijous, de 19.00 a 20.00 h; divendres i dissabte, de 10.30 a 14.00 h i de 17.00 a 20.30 h.
De forma paral·lela s’hi han programat divendres i dissabte a la vesprada activitats complementàries de caràcter divulgatiu i d’assessorament, tal i com ha explicat Camarena:

  • 18:00h – 18:30h Camarena Interiors : “Com fer la reforma de la teua casa i no morir en l’intent”.

  • 18:30h – 19:00h Decoparket Gandia : “Sostenibilitat i medi ambient en els vernissos i olis per als parquets i tarimes de fusta”.

  • 19:00h – 19:30h I-Resol : “RD 244/2019, Factura Elèctrica i Estalvi amb Fotovoltaica”.

  • 19:00h – 20:00h Marmoles Bolinches amb la demostració dels seus productes.

«És una bona oportunitat per als expositors de donar-nos a conèixer i assessorar a tot el que tinga un projecte pendent, tant d’interiorisme, com d’exterior. Però també per a nosaltres és una ocasió per a actualitzar-nos amb les últimes tendències per a mostrar-les als possibles clients», ha expressat Frasquet.

Write your comment here ...

Deixa un comentari