L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto i el regidor de Turisme, Vicent Mascarell, han presentat aquest matí a la Mesa de Turisme el primer dels projectes del Govern del Serpis que opta a una subvenció de 5 milions d’euros dels fons europeus «Next Generation». Es tracta del Pla de Sostenibilitat Turística 2022-2024.

La regidora de Patrimoni històric, artístic i cultural i de Gestió responsable del territori, Alícia Izquierdo, ha donat a conèixer públicament alguns dels detalls del projecte interdepartamental.

Per la seua banda, Izquierdo ha mostrat la seua satisfacció per la “tasca conjunta transversal i coordinada” entre els dos departaments i ha posat en valor el patrimoni local com a atractiu turístic: “És evident que aquest govern continua prioritzant els elements mediambientals i patrimonials d’atracció turística per a la ciutat. El fet de que unim un element rupestre protegit dins del Patrimoni de la Humanitat de l’UNESCO, que és un del BIC’s importants i la col·lecció més gran de plaquetes de pedra gravada, vora 5.000, i un dels enclavaments arqueològics més importants pràcticament de la seua etapa en Europa, és demostrar que realment creiem en eixe potencial que tenen els nostres elements, a més de continuar millorant l’accessibilitat i la senyalització de castell, conjuntament amb les altres actuacions que hi han”, ha conclòs la regidora.

Per al vicealcalde i regidor d’Urbanisme es tracta “d’una actuació urbanística molt important en el sentit de seguir construint una ciutat amable i saludable guanyant espais urbans per a les persones, amb l’ampliació de zones per a vianants i implantació d’arbrat”. 

Write your comment here ...

Deixa un comentari