La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha signat aquest dilluns l’acta de replanteig de les obres del nou Palau de Justícia de la capital de la Safor que suposarà una inversió de 17,5 milions d’euros i que es preveu que concloguen en un termini de vint-i-quatre mesos.

La consellera ha destacat que aquest projecte suposa, per al partit judicial de Gandia, una inversió “que és la més gran que s’ha realitzat en aquesta matèria des que la Generalitat va assumir les competències de Justícia l’any 95”.

El nou Palau de Justícia serà la primera seu de nova planta inclosa en el Pla d’Infraestructures Judicials de la Comunitat Valenciana amb el que, segons la consellera, “serà un referent que incorpora tots els estàndards que hui en dia exigim perquè una infraestructura judicial responga a les necessitats de la Ciutadania de, és a dir, segura, confortable, eficient, sostenible i accessible”. Es tracta d’un edifici de cinc plantes repartides en 16.000 metres quadrats al barri de Santa Anna i que contindrà 11 òrgans judicials.

“El Palau, ha afegit no només va a concentrar tots els òrgans judicials” que fins ara estaven dispersos en cinc seus diferents, sinó també “tots els serveis que la Generalitat posa a disposició de les víctimes com l’Oficina d’Assistència a les víctimes del Delicte, la Unitat de Valoració Integral Forense o la càmera Gesell”.

Write your comment here ...

Deixa un comentari