En marxa el programa “Digitalitza el teu Comerç”
10 de setembre de 2021 per mesgandiagrup

El regidor de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació, Ferran Martínez, acompanyat de la tècnica responsable del programa “Digitalitza el teu comerç”, Eva Escrivà, ha presentat aquest matí la nova iniciativa que naix amb la finalitat de sensibilitzar al sector comercial minorista de la ciutat, de la necessitat de incorporar les noves tecnologies a la gestió del seu negoci i al procés de venda, com a factor de competitivitat, consolidació i creixement del mateix.

“La tecnologia ha modificat profundament la societat i l’economia. Els comerços no poden ser aliens a esta realitat. Més bé, al contrari, el que han de fer és aprofitar aquesta oportunitat per a millorar cada dia i oferir eixa millora als seus clients, connectant directament amb ells, amb les seues necessitats i interessos. Perquè, si la forma de comprar ha canviat, també caldrà canviar la forma de vendre. Per tant, han de perdre eixa por a afrontar el procés de transformació digital inevitable”, ha assegurat Martínez.

El programa consta de 7 sessions presencials o on-line i gratuïtes, amb píndoles informatives que ajudaran als comerciants a iniciar i millorar el camí de la transformació digital del seu negoci, oferint-los solucions Tic’s i donant-los a conèixer els reptes i oportunitats que la incorporació de la tecnologia ofereix al sector comercial. Coneixeran diferents tipus de ferramentes al seu abast per a poder canviar el seu model de negoci, adaptant-lo al nou entorn digital.

Comença el 23 de setembre i finalitza el 19 d’octubre. Les sessions seran a URBALAB i en horari de 13.45h a 15h, per tal de facilitar l’assistència dels comerciants.

La primera sessió, sota el nom “Claus per a la digitalització del teu comerç”, té com objectiu “conèixer els principals beneficis de digitalitzar el negoci i triar l’estratègia adequada, per tal de millorar la rendibilitat de l’empresa. Les següents sessions tractaran sobre Ecommerce i Market Place, Coneix el Market place de Gandia, Informatitza la gestió del teu comerç, Què són i com funcionen els CRM (gestió de les relacions amb els clients), solucions Tic per a millorar el procés de venda i campanyes de promoció amb email màrqueting”, ha explicat Escrivà.

Finalment, el regidor ha recordat que el programa forma part de “l’estratègia general del govern local d’aprofitar la recuperació econòmica post pandèmia per tal de transformar el nostre comerç en un aspecte claus com la digitalització, que impacta directament en la producció i la competitivitat dels comerços i obri noves vies de creixement”. Una estratègia que ha inclòs les ajudes a la digitalització del comerç, que ha beneficiat directament a 160 empreses i autònoms, el Market Place, que es presentarà en breu, o els Xecs Consum, que d’alguna manera obligava a certa tecnificació del procés.

Les inscripcions a cada sessió ja estan obertes a la web de URBALAB. Les places són limitades.

Write your comment here ...

Deixa un comentari