L’Ajuntament de Gandia oferirà 4 espectacles al Teatre Serrano dintre de la programació de la Fira i Festes. Les actuacions tindran lloc de l’1 al 4 d’octubre i engloben teatre clàssic, còmic, musical i d’acrobàcies.

L’alcalde i responsable de Polítiques Festives, José Manuel Prieto, ha convidat a la ciutadania a participar dels espectacles teatrals programats per a la Fira i Festes i ha afegit que «amb aquestes actuacions, l’Ajuntament de Gandia tracta de reactivar un sector que s’ha vist molt perjudicat per la pandèmia”.

Nahuel González, regidor de Cultura«es tracta d’una programació de molta qualitat, de primer nivell, amb autors valencians, de companyies molt reconegudes com El Terrat que faran que les entrades duren molt poc, com ha passat amb els concerts de fira i festes».

Les representacions tindran lloc a les 20.00 hores a excepció de “La venganza de don Mendo”, que serà a les 22.00 hores. El preu d’entrada és de 12 euros mentre que l’espectacle d’acrobàcies del dia 4, per a públic familiar, costarà 6 €.

Les entrades es posen a la venda aquesrt divendres 10 de setembre

Divendres 1 octubre 22h- 12€

La venganza de don Mendo– Saga Producciones

El cavaller castellà Don Mendo Salazar, Marqués de Cabra, es considera burlat quan descobreix que la seua promesa, Magdalena, es casarà amb Don Però Collado, Duc de Bou. Després d’una trobada funesta, Don Mendo acaba inculpant-se com a lladre i acaba empresonat i condemnat a ser aparedat per ordre de Magdalena. El seu tràgic destí es veu alterat pel seu amic, el Marqués de Moncada, que el salva del brutal càstig enganyant la llei. Don Mendo amenaça amb tornar per Magdalena, però ja no per amor, sinó per venjança.

Aquesta nova adaptació compta amb un elenc de deu actors i dona una altra volta de rosca a la fusió de gèneres i estils.

Dissabte 2 octubre 20h- 12€

Pegados – El Terrat

La productora audiovisual i teatral EL TERRAT i Kaktus Music s’alien per a recuperar, 10 anys després de la seua creació, la comèdia musical ‘Pegats’. Amb l’objectiu de donar-lo a conéixer a una nova generació d’espectadors, Enric Cambray i Alícia Serrat – coautora del musical– dirigiran el nou muntatge d’aquest espectacle que ha girat per tot el món.

‘Pegats’ explica la història d’un xic i una xica que es coneixen en una discoteca i acaben fent l’amor en un lavabo. A partir d’ací tot s’embolica quan s’adonen que, per una estranya situació, no aconsegueixen desenganxar-se la un de l’altre i decideixen anar a l’hospital. Ací és on comença la història dels dos protagonistes, que estaran condemnats a entendre’s i conéixer-se durant la llarga espera còmica al box d’urgències.

Diumenge 3 octubre 20h- 12€

Maestrissimo– Yllana

Maestrissimo és un espectacle «allegro e molto vivace» a mig camí entre el concert de cambra, la comèdia satírica i el retrat d’època, en el qual es mostren, al més pur estil Yllana, les aventures i desventures d’un quartet de cordes en un període indeterminat entre els segles XVII i XVIII (Barroc i Neoclassicisme).

Un músic de farciment, un de segona fila sense cognoms però amb un talent descomunal, intentarà progressar en l’escalafó i aconseguir el títol de maestrissimo. Seran el seu talent i la seua genialitat suficients com per a fer-se un buit en un món tan jerarquitzat? Aconseguirà el prestigi que per dret es mereix?

Maestrissimo delectarà als espectadors amb una acuradíssima estètica i uns personatges divertidíssims, abordant temes com l’ètica, la creació, l’originalitat i el valor de l’art en la societat, al mateix temps que repassa moments cim de la música clàssica.

Dilluns 4 octubre 20h- 6€

Aureo – UpArte Cia.

inspirant-se en la divina proporció i el numere Phi, Aureo pretén submergir a l’espectador en una atmosfera governada per l’harmonia i l’equilibri. Acrobàcies d’un alt nivell tècnic s’executen en un espai en el qual les relacions entre objectes i persones van ser calculades amb precisió i argument. Res és arbitrari.

Aureo busca crear en l’espectador un atractiu cap al visual, un contrast entre l’acollidor i la incertesa de cada acrobàcia, cada salt, cada caiguda.

Malgrat no tindre cap fil argumental, l’obra ens convida a recórrer un camí de transformació, on l’escenografia s’anirà desenvolupant a la deixe anar de tota la funció. Els intèrprets, plans i naturals, ens portaran de la mà per aquest camí d’imatges, acrobàcies, música i emocions.

Dins d’aquest ambient estètic i ordenat, l’humor interromp sense que es puga evitar. Situacions que es resolen de la forma més humana trauen a la llum l’absurd de la normalitat. Aureo és un espectacle de circ dinàmic i entretingut que combina diferents disciplines circenses,

Write your comment here ...

Deixa un comentari