La presidenta de la Junta de Districte de Santa Anna, Alícia Izquierdo, ha presentat aquest matí la programació festiva de la barriada, una iniciativa que ha estat possible gràcies al suport i organització de l’associació de veïns i veïnes de Santa Anna i als departaments de Cultura Festiva i Cultura i Participació Ciutadana, i que es desenvoluparà a la Plaça de Santa Anna i a l’Església Santa Anna els dies 23, 25 i 26 de juliol amb totes les mesures de seguretat sanitàries davant la Covid.

No volíem deixar passar l’oportunitat de poder fer una xicoteta celebració, això sí, comptant amb totes les mesures d’aforament i seguretat que ens permet la pandèmia”, ha expressat Izquierdo, qui ha animat al veïnat de la barriada a gaudir de les activitats amb tota la precaució i garanties.

La programació de Santa Anna festiva 2021 consta de les següents activitats:

  • Divendres 23 a les 22.30 hores a la Plaça de Santa Anna: Cinema d’estiu solidari amb la pel·lícula Que suene la música, activitat organitzada per Barris actius i Participació amb la ciutadania.
  • Diumenge 25 a les 11 h. a la Plaça de Santa Anna: Parc aquàtic infantil amb unflables d’aigua per remullar-se (portar tovalla).
  • Dilluns 26 a les 21 h. a l’Església Santa Anna: Missa major en honor a Santa Anna. Organitzada per l’Associació de Veïns i la Junta de Districte de
  • Santa Anna.
  • A les 22 h. a la Plaça de Santa Anna: Mascletada nocturna, disparada per Germans Borredà (Associació de Veïns i la Junta de Districte).
Write your comment here ...

Deixa un comentari