El regidor de Polítiques amb la Ciutadania i president de la Junta de Districte de Roís de Corella, Nahuel González, junt a l’edil delegat de Serveis Bàsics a la Ciutadania, Miguel Ángel Picornell, han visitat aquest migdia les instal·lacions del Skate Park situades al barri per a conèixer les reformes de les pistes de skate i trial bici i el mobiliari nou que l’Ajuntament de Gandia hi ha instal·lat a aquest espai d’oci i recreació municipal. Aquesta iniciativa s’ha portat endavant a petició i en coordinació amb els usuaris i s’ha materialitzat gràcies a la dotació de pressupostos participatius del Consistori.

Després d’un recorregut per la zona, González ha detallat que “s’han arreglat les pistes de skate i s’han falcat els mòduls rocosos de la pista de trail bici per a reduir la perillositat de l’activitat i s’hi han instal·lat 5 papereres i 4 bancs per a que la gent que gaudeix d’aquest espai tinga les millors condicions possibles. D’aquesta manera, continuem treballant pel barri i pels espai públics i agraïm el treball de la ciutadania organitzada a través de les entitats del Skate Park per a millorar aquesta zona”.

D’altra banda, l’edil de Polítiques per la Ciutadania ha destacat que les millores al Skate Park de Gandia “donen resposta a la demanda d’algunes millores per part de molta joventut de la ciutat, i especialment del barri Roís de Corella, que gaudeixen de l’esport, l’oci i l’aire lliure a aquesta zona, tan necessaris en moments difícils com és la situació de pandèmia”.

Finalment, Picornell ha mostrat la seua satisfacció davant les millores, perquè demostren que “la gent s’ha preocupat perquè Gandia i aquest barri compte amb espais nets i han demanat mobiliari per a no ocupar els espais que habitualment ocupen els usuaris que practiquen aquests esports”. Per últim, el responsable de Serveis Bàsics ha instat els usuaris i el veïnat del barri “a fer un ús responsable del mobiliari que han demanat”.

Write your comment here ...

Deixa un comentari