Gandia projecta «La mort de Guillem»
20 d'abril de 2021 per mesgandiagrup

LAjuntament de Gandia organitza la projecció de la pel·lícula “La mort de Guillem”, que narra l’assassinat de Guillem Agulló i Salvador, un jove de 18 anys militant de l’esquerra independentista i contra el feixisme. Guillem va ser assassinat d’una punyalada en el cor per un grup de neonazis l’11 d’abril de 1993. Destrossats, els seus pares, Guillem i Carme, lluitaran perquè no es manipule la mort del seu fill i no siga considerada fruit d’una simple baralla entre bandes. El camí, ple d’obstacles i amenaces, i enmig d’una guerra mediàtica, estarà a punt de destrossar la família, que haurà d’aprendre a viure portant el dol per la mort d’un fill mentre lluita per la seua memòria, que, a poc a poc, es converteix en el símbol d’una causa que ells no s’haurien pensat mai que encapçalarien.

Nahuel González, regidor de Cultura: “És un orgull poder reproduir la pel·lícula on es recrea la vida d’Agulló, que va ser assassinat per defendre els valors democràtics; un exemple de com, a través de la cultura i el cinema, la ciutadania valenciana ha mostrat el seu suport a la defensa contra el feixisme i la intolerància”.

En acabar la projecció hi haurà col·loqui amb Rafa Molès (un dels productors) i Betlem Agulló (germana de l’assassinat).

“La mort de Guillem”, obra del director Carlos Marqués-Marcet, es projectarà dimecres 21 a les 19 h al Teatre Serrano.

Venda anticipada a la Casa de Cultura i a instanticket

Preu entrada: 4€/ 3€ reduït

Write your comment here ...

Deixa un comentari