La regidora delegada de Gestió Responsable del Territori, Alícia Izquierdo, acompanyada pel president de la Junta del Districte de Corea, José Manuel Prieto, ha visitat al barri de Corea les actuacions de regeneració i rehabilitació d’arbres en mal estat que s’hi estan realitzant aquestes setmanesLa campanya de reposició d’arbrat 2021, que inclou la plantació de més de 250 espècies i que ja es va iniciar fa setmanes, forma part del Pla d’Ombres que l’Ajuntament de Gandia ha posat en marxa per a crear espais verds tant al nucli urbà de la ciutat, com al seu entorn.

Després de conèixer com avancen els treballs, Izquierdo ha estimat que la replantació dels arbres a Corea es completarà en un termini de dues setmanes i continuarà després a un altre barri: “Després d’haver estar a Roís de Corella, seguim amb la plantació dels exemplars a partir del que són les espècies. Anem plantant en diversos carrers i considerem que en qüestió de dos setmanes ja estarà tot el barri i així podrem iniciar posteriorment les actuacions en un altre barri. L’objectiu és que en qüestió de dos o tres mesos més tinguem ja altra vegada replantats tots els arbres que falten als cèrcols de la ciutat de Gandia”.

Per la seua banda, Prieto ha recordat que des de la passada legislatura ja es va iniciar la reposició dels arbres morts o en els cèrcols que estaven buits.
Ara continuem amb aquest procés de reposició de tots aquests arbres per tindre un districte en condicions. Feia temps que no es realitzava una poda tan intensiva en espais com el Jardinet ni una reposició com la que s’està efectuant durant aquesta setmana a la barriada. El nostre objectiu és que la jardineria es convertisca en un element més d’una ciutat amable“.

Així, donant continuïtat als treballs que ja s’iniciaren prèviament per diferents zones de Gandia amb l’ús de màquines ‘destoconadores’, ja s’han replantat els arbres de les següents zones de la ciutat:

 • Avinguda del Raval

 • Carrer Madrid

 • Carrer de Benicanena

 • Carrer Ciutat de Barcelona

 • Carrer Ciutat de Laval

 • Carrer Beniarjó / Parc de l’Alqueria Nova

 • Carrer Montdúver

 • Carrer del Duc Alfons el Vell

 • Carrer Plaça Espanya

 • Carrer de la Immaculada

 • Carrer Abat Solà

 • Carrer Gregori i Maians

 • Plaça del Prado

Write your comment here ...

Deixa un comentari