Els regidors de Diversitat i de Cultura, Juana Navarro i Nahuel González, respectivament, el president de l’Associació Poliqroma, Daniel Ardid, i la directrora del Palau Ducal, Balbina Sendra, han visitat aquest matí l’exposició de les obres amb compromís social que han resultat semifinalists al V Festival Mostra’t Gandia i que s’exposaràn fins al 28 de febrer en la Sala Carròs i Centelles del Palau Ducal del Borja.

Respecte a la mostra artística, aquesta está composada per 68 obres inscrites en les categories de Fotografia, Il.lustració, Còmic i Relat Curt en Valencià, que s’han elegit com a semifinalists entre un total de 650 que s’han presentat des de diferents punts de la Safor, de l’Estat espanyol i també des d’altres països. Així, la temàtica que comparteixen és la diversitat de caràcter global reflectida a través de diferents injusticies i realitats (diversitat funcional, pobresa, religió, malaltia, guerres, orientació sexual o identitat de gènere).

D’altra banda, els actes del festival que estaven programats per a inici de febrer coincidint amb l’exposició, com la projecció dels curtmetratges semifinalistes i la Gala de Lliurament de Pemis que tindran lloc en el Teatre Serrano de Gandia, s’han ajornat (sense data establida) a causa de la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

Write your comment here ...

Deixa un comentari