Entrem en la recta final dels Pressupostos Participatius de 2020, que s’executaran al 2021. En aquest sentit, les 21 propostes de veïnat i associacions es poden consultar i votar a la web participagandia.org fins al 23 de desembre. Però, a més a més, també es poden conèixer al carrer, donat que l’Ajuntament de Gandia ha instal·lat una exposició al Passeig de les Germanies (primer tram) i a la plaça Prado.

L’exposició, al igual que el període de votació, romandrà fins el 23 de desembre. A l’endemà, el 24, les propostes guanyadores (6 en total) es faran publiques a través de les xarxes socials de Participació Ciutadana i de l’Ajuntament de Gandia.

El regidor delegat de Polítiques amb la Ciutadania, Nahuel González, ha declarat: “Estem en la segona setmana de votacions, molt contents de l’alta participació i també que pugam gaudir de les propostes (a peu de carrer) tan interessants que la ciutadania i les associacions veïnals han proposat i que en un any tan complicat té una participació tan alta, el que demostra que la ciutadania de Gandia creu en la participació”.

Per la seua banda, el Director General de Participació Ciutadana, Joanjo Giner, ha recordat que “ja entrem en setmana decisiva, l’ultima de votació, per a que la ciutadania puga triar les 6 propostes que el govern de Gandia executarà el proper any. Anime la ciutadania a que continue votant i participant d’aquests pressupostos”.

Recordem que finalment la ciutadania podrà escollir entre 21 propostes: 11 triades de la votació filtre i 10 propostes presentades pels barris de la ciutat.

Write your comment here ...

Deixa un comentari