Gandia promou el consum de productes locals al Nadal
9 de desembre de 2020 per mesgandiagrup

“Compra productes locals”. Aquest és el lema de la campanya que ha llançat el departament de sector primari (Agricultura, Pesca i Ramaderia) de l’àrea de Gestió Responsable del Territori per tal de recordar la gent la importància de comprar productes locals, de conèixer els productors i productores de Gandia i la Safor…

La regidora, Alícia Izquierdo ha assegurat que allò que es vol “és defensar que comprar directament als productors i les productores locals sempre és pagar un preu just pel treball que fan i ajudem a empoderar el sector primari, a fer-lo necessari i visible. A més, és bo per a nosaltres i per al medi ambient, perquè se recuperen espècies autòctones, valorem i respectem la pròpia terra, els camps no són abandonats… I, com no, perquè consumir productes locals sempre seran més frescos i de millor qualitat, també reduïm l’impacte ambiental del transport”.

La campanya inclou també un vídeo d’apicultura, pesca, ramaderia i agricultura, amb persones conegudes a la ciutat i comarca. “Està clar que en el cas de la carn i el peix, encara que comptem amb la confraria de pescadors del Grau, cal anar a la pescateria, a la carnisseria de confiança del barri. Cal saber també que ací comptem amb formatges, cervesa, mel o altres productes fets a Gandia”.

 

 

Es planteja també la possibilitat de regalar aquestes festes una cistella amb productes de proximitat; “els ajudaríem a donar-se a conèixer i estaríem regalant productes d’alta qualitat. A més, de ficar a les nostres taules eixos productes que tenim al nostre abast i que produeix el sector primari de Gandia i la Safor”, ha conclòs Izquierdo.

Write your comment here ...

Deixa un comentari