Comença la votació definitiva dels pressupostos participatius a Gandia. Després de la votació filtre de novembre, ara s’enceta el pas final per a escollir les propostes que es faran realitat a través dels pressupostos participatius.

El regidor de Participació Ciutadana, Nahuel González, ha manifestat la seua satisfacció “per poder anunciar ja la votació final dels pressupostos participatius que ve precedida per la votació filtre on han votat més de 2.700 persones. Podem dir que la ciutadania s’ha bolcat i, en aquestes setmanes, entre les juntes de districte, associacions de veïns i ciutadania en general, la participació serà molt alta i les votacions estaran molt disputades. Per al govern de Gandia és una emoció molt gran que la participació ciutadana puga aportar una millora a la ciutat i demostrar que la ciutadania té maduresa democràtica i pot decidir el futur de la ciutat”.

Per la seva banda, el Director General de Participació Ciutadana, Juanjo Giner, ha recordat que «el procés es va encetar a octubre rebent propostes ciutadanes i realitzant els tallers d’elaboració de propostes dels barris. Hem continuat a novembre amb la votació filtre on han participat vora 3.000 persones i continuem i finalitzem en aquesta votació final que comença a partir del dimecres 9 i que estarà vigent fins el 23 de desembre”.

La votació final constarà d’11 propostes triades de la votació filtre i 11 propostes treballades, una per cada barri. En total, 22 propostes, de les que 6 resultaran triades i s’executaran per part del govern local.

Write your comment here ...

Deixa un comentari