2.000 persones han participat ja en les votacions dels Pressupostos participatius de Gandia de 2020 en tan sols 3 dies. En esta primera fase de votació filtre, la ciutadania pot donar el seu vot a 3 de les 35 propostes presentades fins el diumenge 29 de novembre.

Per al regidor delegat de Polítiques amb la Ciutadania, Nahuel González“és molt bona notícia  per a Gandia que vora 2.000 veïns han votat en la primera fase de la votació filtre dels pressupostos participatius. Demostra que este procés està consolidat i que el veïnat sap que les propostes guanyadores es fan realitat. Pensem que és una demostració clara que inclús en temps de pandèmia ha d’estar present”.

En la mateixa línia s’ha pronunciat el Director General de Participació Ciutadana, Juanjo Giner, qui ha assegurat que “la creixent implicació i participació de la ciutadania és un símptoma més que evident de la consolidació dels pressupostos participatius a la nostra ciutat”.

El termini per la votació filtre finalitza este diumenge 29 de novembre, mentre que la votació final serà a desembre i “constarà d’11 propostes triades de la votació filtre i 11 propostes treballades a les juntes de districte, una per cada barri. En total 22 propostes, de les que 6 resultaran triades i s’executaran per part del govern local”, ha explicat Giner.

Write your comment here ...

Deixa un comentari