Condemna actuacions feixistes
19 d'octubre de 2020 per mesgandiagrup

El grup municipal de Compromís Més Gandia unida lamenta els fets ocorreguts en la vesprada d’ahir en la localitat veïna de Pego (Marina Alta), quan un grup d’extrema-dreta de Gandia es va passejar pels carrers del municipi fent càntics i proclames feixistes, amb l’excusa d’acompanyar l’equip de futbol de la nostra ciutat.
Volem manifestar, com no podria ser d’altra manera, el nostre rebuig i condemna contra tots els actes i manifestacions feixistes que en cap cas representen la nostra ciutat. Gandia s’ha caracteritzat sempre pel seu tarannà obert, solidari, plural i democràtic, i aquestes formes no tenen cabuda en la nostra societat.
I tampoc representen els valors de l’esport: el respecte, la cooperació, el diàleg i el companyerisme.

Write your comment here ...

Deixa un comentari