Dimarts passat va tindre lloc la Junta de Districte de la Platja, amb caràcter telemàtic. Els temes més destacats van ser, fonamentalment, donar informació de les importants actuacions de millora que s’estan realitzant i que afecten, d’una banda a les infraestructures, i d’altra al manteniment de vials.

Així, el president de la Junta de Districte de la Platja, Ferran Martínez, va fer un repàs de les actuacions en marxa o previstes en el barri.  “Per això va ser una reunió molt densa, perquè coincideix en el temps la major inversió realitzada en la platja en la última dècada. Un total de 25 milions d’euros és el que en aquests moments estan aprovats o en marxa”.

Les obres del dipòsit pluvial del Clot de la Mota, el PAI d’equipaments privats annex al nou bulevard, i aquesta última infraestructura mateix, que estarà finalitzada en novembre.

D’altra banda, el Pla de manteniment i millora de vials, que també és una inversió de 1’4 milions d’euros, i que es presentarà en breu.

“També s’hi va informar de la bona notícia de l’aprovació per part del Ministeri de Turisme del Pla de sostenibilitat turística de Gandia i pel qual rebrem també una inversió de 3 milions d’€, tal i com van anunciar recentment l’Alcaldessa, Diana Morant, i el regidor de Turisme, Vicent Mascarell”. 

Finalment, també s’hi van revisar aspectes concrets del barri de Kentuky, actualitzacions de molts aspectes i també les càrregues i descàrregues de la platja, “que portaven molt de temps esperant”.

Write your comment here ...

Deixa un comentari