El regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Comerç i president de la Junta de Districte de la Platja, Ferran Martínez, considera incongruent l’argument que utilitza el Partit Popular per al desmantellament de la primera línia per a vianants de la platja, ‘La Morada’, tot i que siga parcialment.

“I és que no es pot defensar la desestacionalització de la temporada turística, el manteniment dels serveis de la platja, almenys fins al 15 d’octubre, i si pot ser fins al pont de Tots Sants, sense caure en la contradicció i la incongruència”.

Per al nostre regidor l’actitud del PP denota, a més a més, una falta de sensibilitat absoluta cap a les polítiques que defensen la sostenibilitat, la comoditat dels vianants. I en definitiva, una zona més amable per a la ciutadania.

“El PP haurà d’explicar també que haurien de fer dels 31 establiments de primera línia de la platja que tenen desplegades les terrasses i que gràcies a la peatonalització han pogut desplegar 130 mòduls més, un 60 per cent més que abans de la crisi sanitària”. L’edil de Comerç ha recordat que, sense ‘La Morada’, les conseqüències de l’adversa temporada turística, amb una abaixada considerable de l’afluència de visitants a la platja de Gandia, hagueren sigut molt majors.

Write your comment here ...

Deixa un comentari