Reactivació del nou Trinquet de Gandia
15 de juliol de 2020 per mesgandiagrup

El vice-alcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, ha assistit aquest matí, de forma telemàtica, a la Comissió Territorial d’Urbanisme de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat de la Generalitat, en la qual  s’hi ha aprovat la 83ena modificació puntual del PGOU de Gandia, que donaria per complida la sentència del Jutjat del Contenciós-Administratiu que acordava la nul·litat del projecte constructiu del Trinquet de Gandia, que es fonamentava en un modificació del Pla anul·lada també per la justícia. El govern local assegura haver fet el que els deia la sentència: Considerar que l’òrgan competent per aprovar el planejament és la Conselleria i no l’Ajuntament i incorporar un estudi de paisatge que integre aquesta dotació en la ciutat. En aquest sentit, s’hi ha incorporat un programa de paisatge, unes mesures correctores com el apantallament vegetal de l’edifici per reduir l’impacte visual en la veïna població de Benirredrà, al mateix temps que s’ha inclòs la infraestructura verda en tot l’àmbit.

“El Govern local hereta un projecte i un edifici que segurament no haguérem construït ni en eixe emplaçament ni en eixes condicions, però que ens l’hem trobat fins i tot amb una sentència de demolició i durant aquesta legislatura hem fet tot el possible per integrar-lo en la ciutat, en el seu entorn i dins de les nostres possibilitats en el municipi veí de Benirredrà”, ha assegurat el vice-alcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete.

Així, l’aprovació definitiva del Pla per part de la Conselleria permet donar llum verda i reactivar un equipament que compta amb una inversió de 1.484.398,98 € i que porta suspesa, paralitzada i abandonada durant més de tres anys.

Write your comment here ...

Deixa un comentari