El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, ha anunciat aquest matí la represa dels esdeveniments musicals oberts i en directe a Gandia. Això sí, amb aforaments limitats i complint totes les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries front la Covid-19. Així, “la nova normalitat musical” s’estrena amb la 13 edició del prestigiós Festival de Guitarra de Gandia Salvador García “Panxa Verda”, del 29 de juny al de 2 juliol i del 24 al 26 d’agost. Es farà al saló d’actes la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós, a les 20 h, amb un aforament limitat.

“Vull agrair la voluntat dels organitzadors de realitzar el festival, en el qual treballem per a fer-lo en les màximes condicions de seguretat. Però la voluntat és continuar apostant per la cultura i no fer decaure el festival. Tot un orgull recuperar concerts en directe gràcies a l’organització de Panxa Verda”, ha expressat González.

Concerts

  • Dilluns 29 de juny, a les 20 h: Rubén Parejo & David Fons (música per a guitarra i viola)
  • Dimarts 30 de juny: Ausiàs Parejo & Pablo Baidez

(guitarra i piano. Concert joves talents).

  • Dijous 2 de juliol, 20 h: David López / Paco Seco (música andalusa).

(concert patrocinat per RC Strings).

  • Del 24 al 26 d’agost: V Concurs Joves Intèrprets.

La reserva d’entrades es pot realitzar per WhatsApp (676858647) i per e-mail: festivalguitar.gandia@gmail.com

“Donada la limitació d’aforament, enguany també oferim la possibilitat de seguir en directe per streaming 2 dels 3 concerts. Per motius de la Covid-19, no hm pogut comptar amb músics internacionals, però hi actuaran artistes locals de molta qualitat”, ha assegurat l’organitzador del festival David López.

Panxa Verda també a Bellreguard

Per segon any consecutiu, el festival també tindrà seu a Bellreguard. Concretament, el 3 de juliol, a les 20 h, a la Casa de Cultura de la localitat veïna. Les entrades només es poden adquirir a la pàgina web de l’Ajuntament: https://www.bellreguard.net/“Aquesta col·laboració és molt interessant perquè marca el camí de reivindicar la comarca també des de la cultura. Que les activitats culturals puguen ser compartides ha de ser un exemple a seguir”, ha declarat el regidor de Cultura de Bellreguard, Juanjo Giner.

Write your comment here ...

Deixa un comentari