La regidora delegada de Patrimoni Històric, Artístic i Cultural, Alícia Izquierdo, i el regidor delegat de l’IMAB, José Manuel Prieto, van visitar el Museu Arqueològic de Gandia per conéixer de primera mà la tasca de catalogació dels fons bibliogràfics del MAGa que ha estat realitzant la tècnica de biblioteques Roser Pérez durant els darrers mesos. En total, més d’un miler d’exemplars de llibres al voltant de l’arqueologia i el patrimoni de les nostres comarques, a més d’un fons d’hemeroteca amb un centenar de publicacions periòdiques d’aquest mateix àmbit arribades d’altres museus i institucions dedicades a l’estudi i salvaguarda de la nostra història. Es tracta d’un projecte en col·laboració entre el Departament d’Arqueologia i Patrimoni i l’Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques, concretament a través de l’Arxiu Històric Municipal. “Gràcies a aquesta iniciativa, ben prompte la ciutadania podrà consultar un nou fons bibliogràfic de primer nivell, que estarà a l’abast de tothom a la Biblioteca Històrica de Gandia, a la segona planta de la Biblioteca Central Municipal”, va assegurar Prieto.

“Aquests fons es veuran ben prompte ampliats amb la digitalització del fons fotogràfic del Servei Municipal d’Arqueologia que s’ha realitzat recentment als laboratoris del MAGa, i que serà també custodiat per l’Arxiu Històric per tal de posar-lo a disposició de tota la gent que tinga interés en conéixer l’evolució de les intervencions arqueològiques al terme de Gandia durant els darrers 30 anys”, va anunciar Izquierdo.

Write your comment here ...

Deixa un comentari