La regidora delegada de Gestió Responsable del Territori i Patrimoni, Alícia Izquierdo, ha anunciat aquest matí que el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, a través del SEPE, ha atorgat una ajuda de 182.757’69 € per a la contractació a partir de finals de juny de 39 persones aturades agrícoles per a la realització de tasques de conservació i desenvolupament del patrimoni forestal, del medi ambient, la prevenció d’incendis o la creació i millora d’infraestructures rurals en diverses zones de l’àrea periurbana de Gandia. L’Ajuntament hi afegirà 11.000 € més.

Les contractacions no seran mensuals com fa dos anys, sinó de 3 mesos, per tal de donar major estabilitat laboral als treballadors del sector agrícola durant la temporada baixa del sector.

Així, el SEPE farà la selecció de 3 Enginyers tècnics forestals, 4 Capatassos i 32 treballadors no especialitzats, que hi realitzaran diferents tasques a les zones dels Ullals, el Paratge Natural Municipal Parpalló-Borrell, en estructures agràries de Gandia i a la Platja de l’Auir i la Devesa.

“Un any més, ens acollim a aquesta subvenció, ja que considerem que és una ajuda important per a les persones que treballen en el camp i es queden sense treball una vegada finalitza la campanya. A més, es contribueix a millorar i conservar el nostre entorn natural, gràcies també als coneixements d’aquests treballadors i treballadores del sector primari”.

Write your comment here ...

Deixa un comentari