• Considerem que la prioritat ha de ser treballar des de la unitat per pal·liar els efectes en el teixit productiu reactivar l’economia només acabe l’estat d’alarma.
  • Seguiraem reclamant al Ministeri d’Hisenda que es permeta flexibilitzar el Pla d’Ajust per tal d’aportar facilitats fiscals a les nostres famílies, treballadores i autònoms, així com als empresaris de Gandia.

Compromís més Gandia unida continua treballant al govern de la ciutat per tal d’ajudar a les persones més afectades per aquesta crisi, sense distincions i amb la unitat que requereix una situació com aquesta.

En eixe sentit, consideren que la unitat de tota la ciutat es reverteix necessària, des dels agents socials, associacions d’empresaris i sindicats fins als partits de l’oposició.

Així, ahir el govern de Gandia va plantejar un pacte de ciutat per tal de reactivar l’economia, en el fòrum econòmic en el qual van participar el Vicealcalde, Josep Alandete, i el regidor de Polítiques Econòmiques, Indústria, Comerç, Ocupació i Innovació, Ferran Martínez.

92457990_511694663045076_2089193223737049088_o

La crisi del Covid_19 i la parada en la producció obliguen a reconfigurar les prioritats de ciutat, que han de passar per la reconstrucció social i econòmica, amb cura pels sectors més afectats per la crisi.

La reactivació econòmica exigirà implementar mesures per la recuperació del nostre teixit productiu. Per aquesta raó, Compromís més Gandia unida seguirà reclamant al Ministeri d’Hisenda que es permeta flexibilitzar el Pla d’Ajust per tal d’aportar facilitats fiscals a les nostres famílies treballadores i autònoms així com els empresaris de Gandia.

“Amb responsabilitat i actuant en benefici de les persones, assolirem un dels nostres bells principis com a govern, que és que ningú patisca en la nostra ciutat”, ha declarat Alandete.

“Des de l’àrea de Polítiques Econòmiques treballem per pal·liar els efectes de la crisi en el teixit productiu i per a reactivar l’economia només acabe l’estat d’alarma. Aquestes són les dues línies generals que alimenten les propostes debatudes”, explicava Martínez.

Write your comment here ...

Deixa un comentari