El nostre portaveu i vice alcalde de Gandia, Josep Alandete, junt amb Jose Manuel Prieto, regidor delegat de Govern Interior; han comparegut aquest matí en roda de premsa per informar que, tal com és preceptiu, el proper plenari del 27 de febrer aprovarà la plantilla de personal de l’Ajuntament de Gandia per a aquest any.

L’acord ha comptat amb el suport unànime de les forces sindicals a la Mesa de Negociació General. L’edil ha explicat que aquest acord no afecta les plantilles subrogades de la xarxa d’Escoletes, IPG o dels pàrquings públics encara que s’integren en el capítol I dels pressupostos.

La proposta presentada pel govern municipal suposa passar dels 511 funcionaris de 2019 fins als 537. Pel que fa al personal laboral, es passa de 41 a 37 per a 2020.

L’increment es produeix en el cos tècnic que permetrà executar les inversions i els pressupostos que van ser ahir presentats.

S’incrementen en 5 les places de Tècnics d’Administració General que desenvoluparan les seues tasques en els departaments de Cultura, Urbanisme i Habitatge o Educació. “Tots els departaments que no tenien aquesta figura tindran els seus tècnics per poder desenvolupar totes les tasques necessàries que permeten posar en marxa els projectes de la ciutat” va declarar Prieto.

A més, s’incrementa en 10 les places d’administratius per complir el compromís amb els auxiliars administratius de l’Ajuntament tal com es va acordar l’any passat per fomentar la promoció interna.

Les places de subalterns també s’ampliarà en 10 persones per donar servei al MAGa, Centres Cívics, les Juntes de Districte i els Centres Socials.

Finalment, es crearà una plaça de Tècnic en Activitats Festives i Culturals i se sumaran dos tècnics al departament d’Informàtica per a millorar la ciberseguretat.

Al llarg de l’any 2020 es realitzarà una profunda remodelació de la plantilla de persones per transformar la relació de llocs de treball. La RPT de l’Ajuntament de Gandia serà transformada en profunditat durant aquest any per adaptar l’estructura a la realitat.

Pep Alandete ha declarat que “la Gandia de les oportunitats necessita que els treballadors de l’Ajuntament siguen capaços d’aprofitar totes les oportunitats que es generen basant-se en el pressupost i les ajudes que rebem d’altres administracions. Aquesta remodelació que s’està desenvolupant té com a finalitat fer que Gandia puga aprofitar totes les oportunitats en forma d’inversions. L’exemple el tenim en casos com l’Edificant, el Palau de Justícia o l’ARRUr de Raval amb administracions superiors que estan descentralitzant alguns processos administratius”.

Write your comment here ...

Deixa un comentari