L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; el vicealcalde, Josep Alandete; el regidor delegat de polítiques Econòmiques, Indústria, Comerç i Innovació, Ferran Martínez, acompanyats per representants del sector empresarial i membres de la corporació municipal han visitat aquest matí els polígons d’Alcodar i Benieto-Ciutat del Transport on s’han realitzat treballs de millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis gràcies a les ajudes de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Unes obres que han estat recepcionades hui amb un import proper als 400.000 € finançades en un 60% per l’IVACE i un 40% pel consistori per tal d’augmentar la competitivitat de les dues zones industrials.

En el cas del polígon Benieto, es tracta de la tercera gran intervenció, després de les obres d’accés amb la carretera nacional, la millora de sistema de clavegueram, a les què ara se suma una via d’eixida. En total, durant els últims quatre anys s’han invertit prop d’un milió d’euros a la zona.

Sobre el polígon Alcodar, la intervenció realitzada ha consistit en un nou pàrquing amb capacitat per a 25 camions i prop de 30 turismes. D’aquesta manera, se soluciona una problemàtica existent al polígon Alcodar que passava per l’acumulació en diverses vies d’aquests vehicles que dificultaven els accessos i la visibilitat de les empreses. Amb aquest nou espai, els camions podran realitzar les seues càrregues i descàrregues i després estacionar en aquest espai. Un espai segur, ja que està vigilat per càmeres connectades a la comissaria de la Policia Local.
En aquest cas l’actuació ha tingut un import de 200.000 € que se sumen al milió i mig d’euros invertits en la rotonda d’accés al polígon i la ciutat.

El vice alcalde, Josep Alandete, ha afirmat després de la vista que aquestes inversions que hui s’han recepcionat són la prova d’una ciutat que no para. “Són fruit d’un Govern del Botànic que mitjançant l’IVACE està aportant ajudes a tots els polígons per equilibrar l’economia i generar ocupació” va declarar Alandete qui ha agraït la feina dels tècnics municipals a l’hora de desenvolupar aquests projectes i ha destacat la col·laboració amb el sector empresarial mitjançant la comissió d’àrees industrials impulsada des de la regidora de Polítiques Econòmiques i d’Urbanisme on es canalitzen “Totes les inquietuds del sector per aconseguir veritables àrees industrials avançades que continuarem desenvolupant amb les noves convocatòries d’ajuts de l’IVACE”.

El vicepresident de FAES, Miguel Todolí ha mostrat la seua satisfacció per les inversions. “Hui inaugurem una infraestructura imprescindible per al polígon Benieto que permetrà descongestionar el trànsit a la zona. És una mostra més de la col·laboració amb les administracions per millorar la competitivitat i generar riquesa”.

Finalment, Alberto Pascual, membre de la Junta Directiva d’AES, ha agraït a la corporació municipal la gestió i execució de les actuacions. “La nova zona de pàrquing de polígon Alcodar respon a una necessitat que teníem i seguirem apostant per la col·laboració públic privada que tan bons fruits està donant”.

Write your comment here ...

Deixa un comentari