Acondicionem la Nevasca de Marxuquera
7 de febrer de 2020 per mesgandiagrup

La regidora delegada de Patrimoni Històric, Artístic i Cultural, Alícia Izquierdo, acompanyada de l’Arqueòleg Municipal, Joan Negre i del Cap d’UrbanismeJosep Colomar, van visitar la Nevasca de Marxuquera, i van poder comprovar de primera mà els avanços a les obres que s’hi estan realitzant.

Així, s’hi està introduint una solució de cal i cement líquid a les escletxes i, posteriorment, s’introdueixen unes grapes que més tard es recobriran amb el mateix tipus de morter tradicional de la construcció. “D’aquesta manera, s’aconsegueix reforçar tota l’estructura i assegurar-se que es mantindrà en les millors condicions per al seu futur ús com a Centre d’Interpretació de la Cova de les Meravelles i la vall de Marxuquera”, ha assegurat Izquierdo.

Write your comment here ...

Deixa un comentari