El regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez, ha presentat aquest matí la I Fira de les Mascotes, la segona de les 8 fires temàtiques de Fira Mercat Gandia II. Del 7 al 9 de febrer, al Mercat Municipal del Prado (divendres i dissabte, d’11 a 14 h i de 17 a 21 h. Diumenge, d’11 a 14 h).

“No cal dir que la mascota per a moltes persones és com un membre més de la família, per això hem programat una fira al voltant de totes les necessitats de l’univers dels animals de companyia”, ha assegurat Martínez.

A la I Fira de les Mascotes hi participen entre 16 i 18 expositors: Botigues especialitzades, serveis veterinaris, perruqueria i estètica, residències canines, empresa asseguradora específica, alimentació… També hi hauran 4 protectores, les quals exposaran el seu treball en favor dels animals, sobretot l’adopció i l’apadrinament.

Paral·lelament, hi ha activitats complementàries divulgatives i formatives, com ara cinc demostracions i dues xarrades:

  • Dissabte i diumenge, d’11.30 a 12 h. “Recerca i Rescat”, demostració de la Unitat canina de la Policia Local de Gandia.
  • Dissabte, de 12.30 a 13.30 h, “Agilitat i competició”, exhibició d’OXICAN.
  • Dissabte, de 18 a 19 h, k9 Kuman “Olfacte i obediència”.
  • Diumenge, de 12.30 a 13.30 h, San Antón “Passeig i obediència”.

Xarrades:

  • Divendres, 19.30 h: “Cures bàsiques de perruqueria per a les nostres mascotes”, a càrrec de M&F Estilismo canino.
  • Dissabte, a les 19.30 h, “Alimentació crua, cóm funciona i els beneficis per a les nostres mascotes”, a càrrec de La Despensa canina.

I Fira del Vi

D’altra banda, el regidor de Comerç ha fet balanç de la I Fira del Vi, celebrada el cap de setmana passat, per la qual van passar més de 4.700 persones, el 80% les vesprades-nits de divendres i dissabte. “Per això, vam tancar a les 21.30 h, però cal aclarir que no érem cap lloc de copes, sinó un espai de promoció i dinamització comercial, que no buscava fer la competència deslleial al sector de l’hostaleria, tot el contrari”, ha aclarit.

El 40 % dels visitants procedien de fora de Gandia (un 33.33% de la Safor), la xifra més alta de les 11 edicions de Fira Mercat Gandia.

Satisfacció també pel que fa a la valoració de visitants i expositors, que van puntuar la I Fira del Vi amb un 4.5 i un 4 (sobre 5), respectivament.

        “Pensem que ha estat una fira amb una gran acceptació, batent rècords de visitants en determinats horaris. Dissabte per la nit hi havia al voltant de 2.000 persones en tot el recinte del Mercat Municipal del Prado. Una experiència que repetirem en pròximes edicions”, ha conclòs Martínez.

Write your comment here ...

Deixa un comentari