Una mostra multi-disciplinar (instal·lacions, fotografia, escultura i pintura), inspirada en el llegat psíquic de dones fortes del segle XVI (Lucrècia Borja…), la mirada sobre la imatge femenina en la mitologia i l’art, i el llinatge d’aquestes dones fins als nostres dies.

Hart ens conta històries plenes del rastre ardent que estes dones han anat deixant al seu pas. Històries d’unes vides de restriccions contra les que van haver de lluitar durant cinc-cents anys i que, encara hui, ressonen.

Mitjançant instal·lacions, fotografia, escultura i pintura, explora l’esperança, la mort i el renaixement en un món saturat on moltes petjades han quedat i quedaran invisibles.

Procedent de la Bienal de Venècia, on González va contactar personalment amb Hart, The other voice inclou escultures, fotografies abstractes en blanc i negre, pintures i instal·lacions, pensades expressament per a la Coll Alas. Una d’elles, fins i tot, executada per l’artista in situ. És la segona vegada que l’autora i l’obra visiten Gandia, ja que fa recentment va participar a l’exposició del Col·lectiu Obertament, a l’Hospital Sant Marc, dins la I Bienal Lluït_Art, comissionada també per Mascarell.

Write your comment here ...

Deixa un comentari