El Casal Jove del Grau, una realitat
24 de gener de 2020 per mesgandiagrup

El vicealcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, va visitar divendres passat les obres que s’estan realitzant en el futur Casal Jove del Grau.

Després d’un llarg procés, amb diferents problemes administratius, es van adjudicar els treballs que possibilitaran que en la planta baixa del bloc Z de la residència universitària del Campus de Gandia de la UPV i sobre una superfície de 270 metres quadrats, els joves del Grau gaudisquen d’un espai llargament reclamat i que també servirà per a acollir un altre tipus d’activitats i iniciatives organitzades des del teixit social i associatiu del Grau. El govern municipal ha invertit prop de 120.000€ en el projecte

Per al vicealcalde, el Casal Jove del Grau “és un clar exemple de la voluntat d’aquest govern per generar espais que ajuden a construir una ciutat més cohesionada i en què la nostra joventut i les associacions graueres podran disposar d’una altra alternativa per fer realitat els seus projectes”.

Write your comment here ...

Deixa un comentari