El nostre regidor de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez, acompanyat del director general d’Escena Urbana i Política Festiva, Joan Muñoz i del president del Centre Històric Comercial Gandia, Pedro Izquierdo, ha presentat la programació que l’associació de comerciants ha preparat per a Nadal.

“Volem que aquestes festes el Centre Històric tinguen tot l’esplendor desitjable, per això des del departament de Comerç col·laborem en tot allò que ens és possible, donant suport a les iniciatives del CHCG, des del tren turístic (una aspiració vella de fer-lo permanent, i en això estem), el Pare Noel i Patge reial… També regalem dues hores d’aparcament gratuït al Centre Històric (Serpis) per la compra als comerços, des de demà dissabte fins al 6 de gener”, ha assegurat Martínez.

Write your comment here ...

Deixa un comentari