Clara Juan actuarà al Cicle Jazzdijous
19 de desembre de 2019 per mesgandiagrup

El nostre regidor de Cultura, Nahuel González, acompanyat de la música, Clara Juan Soler, ha presentat aquest matí el darrer dels concerts del Cicle Jazzdijous, que tindrà lloc demà a les 20 h, a la Casa de la Marquesa. Hi actuarà Clara Juan Soler Quartet.

“És una aposta pels nostres artistes locals, que estan triomfant fora, i per les dones músiques, que necessiten el suport de les administracions per guanyar visibilitat, perquè qualitat tenen de sobra”. González ha recordat l’èxit del cicle Jazzdijous, amb una mitjana de 150 assistents per concert. “Tenim un públic fidel. Per això, aprofite per agrair el criteri musical del programador Eudald González”.

Nascuda a Gandia en 1991, Clara Juan Soler, inicia als set anys els estudis musicals clàssics, a la UAM Sant Francesc de Borja de Gandia, amb Miguel Vercher. Posteriorment, s’inicia en el jazz amb Alexey León i Latino Blanco, entre d’altres, i estudia al Conservatori Superior de València amb Ramon Cardo. Actualment, resideix al Jazz Campus de Basilea (Suïssa). Forma part de diverses formacions jazzístiques valencianes i es presenta al Jazzdijous, liderant el seu primer projecte personal, acompanyada d’uns músics de contrastada solvència: Kontxi Lorente (piano), César Cortés (contrabaix) i Pablo Soriano (bateria). “Amb composicions pròpies i d’altres autors”, ha assegurat la saxofonista, qui confia en poder traure molt prompte disc propi.

Write your comment here ...

Deixa un comentari