Naix el joc de taula de Gandia!
18 de desembre de 2019 per mesgandiagrup

L’edil de Polítiques Econòmiques, Indústria, Comerç, Ferran Martínez; ha comparegut aquest matí en roda de premsa per a presentar “El Joc de Gandia”.

El regidor ha estat acompanyat per Diego Gutiérrez i Enric Cernera, de l’empresa TConecta qui ha llançat la iniciativa i Raúl LLOPIS de la Pastisseria Raül, en representació dels comerciants que han participat en el projecte.

“El Joc de Gandia” és un joc de taula a l’estil del Monopoly dissenyat donar a conéixer els comerços locals i els edificis singulars de la ciutat. En ell, poden participar de 2 a 6 persones de totes les edats.

Tal com ha destacat Ferran Martínez, la iniciativa ha sigut promoguda per l’empresa TConecta i ha comptat amb la col·laboració de les associacions de comerciants de la ciutat. “Des del consistori hem donat suport a aquesta mesura que busca impulsar i donar a conéixer els comerços de Gandia. És una proposta nova i creativa. Estem convençuts que tindrà un bon acolliment”.

Diego Gutiérrez, ha explicat que aquest projecte ja s’ha realitzat en altres ciutats com Castelló i Villareal. “El que hem fet juntament amb les associacions és buscar comerços representatius de la ciutat de diversos àmbits. Ens hem donat molta pressa per a acabar-ho i que els clients el puguen adquirir com a regal en aquest Nadal”. Gutiérrez també ha explicat que les “targetes Sorpresa” del joc representen els edificis més emblemàtics de Gandia, “Volíem donar-li també un al·licient cultural” va explicar.

Per part seua, Enric Cernera va explicar que “la idea del joc és posar en valor la marca Gandia juntament amb la cara de les empreses més singulars de la ciutat. És una manera de fer més pròxim el joc. Volem posar en valor les empreses de cara als xiquets que seran els clients del futur” “Hem introduït els referents de la ciutat i les seues icones com hem fet amb les cartes del joc o els propis bitllets”.

Finalment, Raúl LLOPIS ha declarat que per als comerciants “ha sigut un honor i un plaer participar en aquesta iniciativa. És una forma més perquè els ciutadans coneguen on estem i el que podem oferir-los”.

Write your comment here ...

Deixa un comentari