Cinema en valencià al Teatre Serrano
18 de desembre de 2019 per mesgandiagrup

Dijous passat vam finalitzar de Cinema en Valencià 2019 amb dues sessions matinals per als col·legis de Gandia amb la projecció de la pel·lícula ‘Dilili a Paris’, obra del gran mestre de l’animació Michel Ocelot, al Teatre Serrano.

El nostre regidor Nahuel González López, regidor de Promoció Lingüística Aviva Gandia, va agrair l’èxit de participació de la iniciativa en els nostres centres: “Per a nosaltres és fonamental fomentar i normalitzar l’ús social del valencià, també des de la cultura, podent oferir cinema en la nostra llengua, en versió original subtitulada o doblada.”

Tant els xiquets i les xiquetes com els mestres van gaudir molt d’aquesta deliciosa història i van poder conéixer els llocs més emblemàtics de París i personatges extraordinaris de la Belle Époque.

Write your comment here ...

Deixa un comentari