Nou impuls a l’eco-turisme de Gandia
10 de desembre de 2019 per mesgandiagrup

La nostra regidora de Gestió Responsable del Territori, Alicia Izquierdo, va presentar ahir els treballs d’adequació i millora dels traçats, condicionament i senyalització de 7 senderes naturals; la connexió i la integració dels diferents itineraris mitjançant la creació d’una Xarxa de sendes, rutes i camins locals.

Els nous panells incorporen codis QR que connecten amb el web visitgandia.com amb informació completa de les rutes en altres llengües com l’anglès i el francès.

Els tracks dels recorreguts estaran disponibles per a la seua consulta i descàrrega en formats de geo-posicionament en la plataforma Wikiloc, en la qual s’ha creat un canal oficial de l’Ajuntament de Gandia.

Una altra de les novetats és la creació i senyalització, per primera vegada, d’una ruta eqüestre al voltant de la Marjal.

Write your comment here ...

Deixa un comentari