Presentada la programació teatral per al Teatre Serrano
5 de desembre de 2019 per mesgandiagrup

El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, acompanyat per Joan Fuster, tècnic del departament, han comparegut en roda de premsa per presentar dos dels espectacles que tindran lloc al Teatre Serrano.

Aquest divendres 6 de desembre a partir de les 20.30 hores serà el torn per a l’obra teatral Escape Room. Una comèdia que juga amb l’entorn de teatre interpretada per Joel Joan, Àgata roca, Oriol Vila i Paula Vives i on s’aborden les relacions de parella i d’amistat davant de situacions adverses.

L’altre aspecte en què ha incidit el regidor és que s’incorpora a la programació els monòlegs. “Era important reivindicar que el teatre ampliés els seus espectacles per a arribar a tots els públics i sectors” “La nostra intenció és seguir oferint teatre de qualitat però incorporant música i monòlegs mentre el teatre segueix sent un recinte per a tot tipus d’activitats i gales de les associacions”.

D’aquesta manera, el divendres 13 a partir de les 20:30 hores, serà el torn per a “El club de la risa woman” a càrrec de Carolina Noriega, Sil de Castro i Coria Castell. “És una actuació que també reivindica el paper de la dona en el món dels monòlegs que fins fa poc semblava exclusivament reservat als homes”.

Per la seua banda, Joan Fuster ha recordat que les entrades es poden adquirir a www.instanticket.es o a la Casa de la Marquesa.
En el cas d’Escape Room és de 15 € i amb el descompte per Carnet Jove o Pensionista l’import variarà de 10 a 12 € depenent de la butaca seleccionada.

Per a El club de la risa woman el preu s’ha establert en 10 € i amb el descompte per Carnet Jove o Pensionista l’import serà de 8 €.

Write your comment here ...

Deixa un comentari