Noves ajudes per als afectats per l’incendi de Marxuquera
2 de desembre de 2019 per mesgandiagrup

Els Co-portaveus de Govern: el Vicealcalde, Josep Alandete, i el 2n Tinent d’Alcaldessa, José Manuel Prieto, han comparegut hui davant els mitjans de comunicació per tal d’informar dels principals assumptes tractats a la Junta de Govern Local celebrada aquest matí.

Així, les ajudes als afectats per l’incendi de Marxuquera d’agost 2018 ha tornat a centrar part dels punts tractats. I és que s’han complimentat 4 noves ajudes per a persones físiques i jurídiques: 4.650 € per a infraestructures agràries malmeses i 5.404 per a danys i béns en habitatges diferents a danys estructurals.

Alandete ha explicat que la Junta de Govern Local, a petició de la regidoria de Gestió Responsable del Territori, ha aprovat un conveni amb la Comunitat de regants de la Marjal de Gandia per a l’adquisició, per 8.000 €, d’un nou motor de reg.

“També hem informat d’una sentència del TSJCV sobre el PAI d’equipaments de la platja que ens dóna la raó i no s’accepta l’anul·lació del procés urbanitzador. Sí que admet augmentar en 25.000 € la valoració que demanaven els recurrents”.

Finalment, el Vicealcalde ha recordat que aquesta setmana s’inicia la constitució formal de les Juntes de Districte dels barris. Hui es celebra la primera reunió al Centre Històric i demà dimarts a Marxuquera.

Write your comment here ...

Deixa un comentari