Els nostres regidors Josep Alandete Mayor i Ferran Martínez Mendoza, vicealcalde de Gandia i regidor d’Urbanisme, i regidor d’Indústria i Innovació, respectivament, van visitar ahir l’inici de les obres d’una nova connexió d’eixida des del polígon Benieto – Ciutat del Transport amb la carretera CV-680.

Una actuació que modernitza, millora i dota d’una nova infraestructura i servei a polígon, que també preveu un nou carril bici que articula el polígon de Nord a Sud, i perllonga la via ciclopeatonal existent; introdueix millores ambientals i paisatgístiques, mitjançant una jardinera en el tram de carril bici, amb la corresponent xarxa de reg; a més de millorar d’enllumenat públic i reformar la xarxa de sanejament.

El pressupost de l’actuació és de 200.000 € dels quals el 60% serà finançat gràcies a un ajuda del IVACE i el 40% restant l’aportarà el consistori.

Josep Alandete també ha reivindicat la col·laboració entre l’administració i el sector privat. “Aquesta actuació no és fruit d’ara. És fruit d’un treball que es realitza des de la passada legislatura i que continuarem en aquesta. La Comissió d’Àrees Industrials està sent un impuls a l’hora de solucionar els problemes que hi puga haver per convertir-nos en àrees industrials avançades i ser un referent” “El sector industrial és imprescindible per facilitar l’ocupació i per això, des del govern seguirem apostant per aquest tipus de mesures i d’altres que ens avancen a les necessitats futures“.

Un altre aspecte que ha destacat el regidor delegat d’Urbanisme és que amb aquesta acció, s’aconsegueix que els usuaris tinguen una via per arribar al Centre Històric en poc menys d’un minut amb cotxe i ha destacat que aquesta actuació augmentarà la seguretat dels conductors i vianants.

Write your comment here ...

Deixa un comentari