El Pla Edificant no para
28 de novembre de 2019 per mesgandiagrup

Nova reunió del Pla Edificant per a l’Ies Ausiàs March amb Josep Alandete, Vicealcalde de Gandia i Regidor d’Urbanisme, Amparo Bataller i Ximo Peiró, directora i cap d’estudis de l’institut, respectivament, l’arquitecte encarregat de redactar el projecte, Pablo Ruiz Perona, i Pepe Colomar i Carmela Banyuls, tècnics del Departament d’Urbanisme, encarregats del Pla Edificant, a fi de presentar el projecte definitiu que ha incorporat ja la millora de la climatització de tot el centre escolar.

A partir d’ara començaran els diferents tràmits necessaris per a adjudicar l’obra a l’empresa constructora que guanye la licitació, en un termini de 6 a 10 mesos. Tot seguit s’iniciarà la construcció en un termini de 24 mesos.

Els representants del Centre han pogut comprovar com tots els suggeriments aportats en les reunions anteriors han estat recollits per l’equip redactor del projecte.

“El Pla Edificant està en marxa, no para, i l’estem dedicant molts esforços des de l’àrea d’Urbanisme, perquè és una prioritat per al govern local i per al Botànic, que invertirà 23 milions a la nostra ciutat..”

Write your comment here ...

Deixa un comentari